28 november 2019

Gedrag in de bus

Beste leerlingen van het Rijswijks Lyceum & Van Vredenburch College,

Bij de start van het schooljaar heb ik een brief aan jullie gestuurd over ‘hoe we ervoor kunnen zorgen dat we de buren van de school zo min mogelijk overlast bezorgen’. Ook heb ik jullie medewerking gevraagd om te zorgen dat er geen overlast in de bus ontstaat. We zijn ten slotte te gast in de buurt en in de bus.

Als gast:

• Gooi je geen afval op straat, in tuinen of de bus. Afval gooi je in de afvalbak.
  • Dring je niet voor bij de bus. Je wacht netjes je beurt af. Oudere mensen laat je natuurlijk voorgaan en bied je een zitplaats aan als alle plekken bezet zijn.
  • Luister je rustig naar buurtbewoners, toezichthouders bij de bushalte of de buschauffeur, als die je aanspreken op je gedrag. Natuurlijk volg je aanwijzingen op. Ook als je het er niet (helemaal) mee eens bent.

Lees verder in de pdf hieronder.

Geplaatst in: Brieven