Examens

Voor de leerlingen in de examenklassen en de voorexamenklassen gelden een aantal belangrijke regelingen. Deze regelingen moeten elk schooljaar voor 1 oktober zijn vastgesteld en worden gepubliceerd. In het ‘programma van toetsing en afsluiting’ kan je per vak lezen wat je precies moet doen voor het examen. In het examenreglement kan je lezen wat jouw rechten en plichten zijn tijdens het (school)examen. Uiteraard worden de (voor)examenleerlingen ook uitgebreid voorgelicht over de gang van zaken rond het (school)examen. In het overzicht hieronder staan de belangrijkste data m.b.t. het (school)examen. Alle leerlingen die te maken hebben met het (school)examen, ontvangen het examenreglement (en de belangrijkste data) ook in gedrukte vorm.

Downloads

Hier staan downloads die te maken hebben met toetsing en examens op het Rijswijks Lyceum. Deze bestanden zijn ook beschikbaar onder het onderdeel Downloads.