Aanmelden

Welkom op het Rijswijks Lyceum

voor de bovenbouw

In verband met het Corona-virus werken we op afstand in de cloud, via Office 365, Microsoft Teams en LessonUp. Klik hiernaast op het juiste logo, log in met je school-account en maak gebruik van LessonUp, de webmail, online office en natuurlijk Teams. voor de onderbouw

In Rijswijk, aan de rand van Den Haag, vind je het Rijswijks Lyceum. Wij zijn een moderne, openbare school en staan open voor alle kinderen, met welke levensovertuiging, afkomst of godsdienst dan ook. Onze school staat in een grootstedelijke en internationale omgeving en herbergt ‘een wereld aan talenten’.

Op het Rijswijks Lyceum kun je onderwijs volgen in de afdelingen vwo (atheneum en gymnasium), havo en mavo. Ook hebben we een speciale opleiding voor hoogbegaafde kinderen. Op onze school volgen bijna 1000 leerlingen onderwijs. De leerlingen zijn onderverdeeld in onderwijsteams. Hierdoor is ons onderwijs altijd overzichtelijk, kleinschalig en veilig.

"Ik vind de manier waarop er les wordt gegeven gewoon erg goed. Het gebouw is mooi en vol kunst, het eten in de kantine is lekker, er zijn schoolwachten en het is gewoon leuk."

Prithvi (leerling van het Rijswijks Lyceum)

Actueel

Agenda

10 jun 2019
13 apr 2020 -
05 mei 2020
01 jun 2020
20 jul 2020 - 28 aug 2020

Fotoalbums

Click to view album: Juli 2018: VlietlandenClick to view album: Juli 2018: TriasClick to view album: Juli 2018: diploma-uitreiking vwoClick to view album: Juli 2018: diploma-uitreiking havo