sluit vensterX

Dank je wel!

Je aanmelding voor de nieuwsbrief is voltooid.

Het Rijswijks Lyceum hecht grote waarde aan een heldere structuur en een goede organisatie. We zijn een school waarin alle leerlingen respectvol met elkaar en met de medewerkers omgaan. Daar zijn we zuinig op. Wij hechten ook veel waarde aan een goed, persoonlijk en intensief contact met de ouders van onze leerlingen. Goede communicatie vormt de basis voor een goede verstandhouding. Daarom kun je op deze pagina’s van de website veel informatie vinden die van belang is voor een goed verloop van schoolloopbaan van je kind. Mocht je toch nog vragen hebben; stel ze vooral aan de mentor of teamleider van je kind. Wij helpen je graag op weg.

Veel communicatie met de ouders van onze leerlingen verloopt via de mail. Je kunt dan denken aan uitnodigingen voor ouderavonden, nieuwsbrieven of facturen. Het is dus van groot belang dat het juiste e-mailadres bij onze administratie bekend is. Mocht je van e-mailadres veranderen: laat het ons dan ook even weten via het contactformulier of direct via info@rijswijkslyceum.nl

"Ik vind de manier waarop er les wordt gegeven gewoon erg goed. Het gebouw is mooi en vol kunst, het eten in de kantine is lekker, er zijn schoolwachten en het is gewoon leuk."

Prithvi (leerling van het Rijswijks Lyceum)