29 januari 2018

Project Baas Van Morgen

Samen met bedrijven en scholen geeft JINC kinderen de kans één dag de baas te zijn om te ervaren hoe dat is. Een super bliksemstage waarmee de bazen van Nederland samen laten zien hoe belangrijk een goede start op de arbeidsmarkt is voor ál het talent van morgen. Op donderdag 25 januari 2018 hebben 6 van onze talentvolle kinderen uit 2 mavo zich als de baas van morgen bij gezichtsbepalende organisaties in Nederland.
Onze leerlingen lopen een dag mee en zijn de baas bij: Nationale Nederlanden, de HTM, het Gemeentemuseum, Dreugen & Drimmelen, MCH Haaglanden en Één is zelf de Minister van Binnenlandse Zaken.Een dag lang ervaren zij hoe het is om de leiding in handen te hebben. Zij krijgen de kans te laten zien wat ze kunnen en vooral hoe ze denken als ze een dag van stoel ruilen met een echte baas. Ze zitten bijvoorbeeld bij een vergadering, de lunch, brainstormen mee of geven interviews. In de middag gaan de Bazen van Morgen naar hun eigen conferentie om hun ervaringen te delen en een manifest op te stellen voor de Bazen van Vandaag. De dag sluiten ze af met een conferentie voor de Bazen van Vandaag en van Morgen op diverse locaties. Één leerling doet een interview met Funx, een ander kun je weer terugzien via NOSonline. Hiernaast maken onze leerlingen ook vlogs met ervaringen over hun dag.

Ikenna Unogu

> Twitter: "Vandaag heeft HMC een nieuwe baas! Welkom Ikenna Unogu! @JINC #baasvanmorgen #HMCZorg"
> Lees hier het artikel in De Posthoorn

Edessa Ogretmen

> Twitter: "Vandaag vindt het @JINC project 'Baas van Morgen' weer plaats. Edessa (13) neemt bij ons het roer over van Dorothee van Vredenburch, onze Chief Change & Organisation. Succes vandaag, Edessa! #baasvanmorgen"

Delina Andes

> Twitter: "Net Delina #baasvanmorgen geïnstalleerd in ministerskamer @MinBZK @JINC"

Aleyna Tiryaki

Aleyna uit 2M1 als baas van het Gemeentemuseum

Andy Munnik

Andy Munnik uit 2m1 als Baas van Morgen bij de HTM

Ayman Doumou

Ayman Doumou uit 2m2 als Baas van Morgen bij Dreugen & van Drimmelen

Er zijn geen reacties geplaatst... wees de eerste!

Naam (verplicht)

E-mail (niet verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Neem de bovenstaande code over: