26 oktober 2017

Opening nieuwe gymzalen Rijswijks Lyceum & Van Vredenburch College

Wij stimuleren en ondersteunen onze leerlingen om in beweging en dus in ontwikkeling te blijven. Dit geldt zeker voor ons onderwijs maar ook lichamelijke beweging neemt een belangrijke plaats in op het Rijswijks Lyceum & Van Vredenburch College. Onze nieuwe, moderne gymzalen bewijzen dit feit en dit laten we graag aan u zien.

Op Donderdag, 26 oktober a.s. worden de gymzalen feestelijk geopend door wethouder Nicole Dierdorp, wethouder van financiën en onderwijs van de gemeente Rijswijk en door oud leerling van onze school Ibrahim “the Beast” el Boustati, kampioen kickboksen.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze opening aanwezig te zijn. Hieronder treft u het programma van deze middag:

15.30 uur Inloop.
16.00 uur Welkom door de heer Jeroen Bos, rector Rijswijks Lyceum & Van Vredenburch College.
16.10 uur Mevrouw Nicole Dierdorp aan het woord, wethouder financiën en onderwijs van de gemeente Rijswijk.
16.30 uur Openingshandeling door Mevrouw Nicole Dierdorp en Ibrahim “the Beast” el Boustati. Aansluitend een openingsshow door leerlingen en sporters.
17.00 uur Rondleidingen en drankje.

Er zijn geen reacties geplaatst... wees de eerste!

Naam (verplicht)

E-mail (niet verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Neem de bovenstaande code over: