20 juni 2017

Dag van de jonge jury

Op woensdag 7 juni 2017 werd het Jonge Jury-seizoen feestelijk afgesloten met de Dag van de Jonge Jury in Tivoli Vredenburg Utrecht en wij waren met een groep leerlingen die meegedaan hebben aan het project van de partij! Op deze dag werd de publieksprijs voor het beste jeugdboek, de Prijs van de Jonge Jury, uitgereikt aan de schrijver van het boek dat de meeste stemmen van leerlingen uit Nederland tussen 12 en 16 jaar kreeg. Voor de vierde keer ging de prijs naar Mel Wallis de Vries!
Er was een te gek podiumprogramma met o.a. een optreden van de girlband TP4Y. Verschillende schrijvers gaven interviews, signeerden boeken en liepen rond, zodat iedereen lekker makkelijk met zijn favoriete schrijver in contact kon komen. Ook waren er workshops, en verschillende activiteiten zoals Handlettering, een literaire kermis en tafelvoetbal. Melike en Lindsey uit 1HM1 presteerden het om twee jongens met tafelvoetbal in te maken. Buiten de eeuwige roem wonnen zij hier een mooi T-shirt mee!
Dag van de jonge jury

Er zijn geen reacties geplaatst... wees de eerste!

Naam (verplicht)

E-mail (niet verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Neem de bovenstaande code over: