Leerlingen

Over het Rijswijks Lyceum

Het schooljaar is begonnen. Voor een grote groep leerlingen in het eerste leerjaar betekent dit een overstap van de basisschool naar een nieuwe school; het Rijswijks Lyceum. Dit is best spannend. Veel leerlingen zitten in een hoger leerjaar. Zij weten al hoe het er aan toe gaat op het Rijswijks Lyceum. Ondertussen weet je vast ook al in welke klas je zit en ben je hard bezig om goede prestaties te behalen. Wij hebben in ieder geval hoge verwachtingen en hopen er met elkaar en met de ondersteuning van je ouders en/of verzorgers een succesvol jaar van te maken!

Het Rijswijks Lyceum hecht grote waarde aan een heldere structuur en een goede organisatie. We zijn een school waarin alle leerlingen respectvol met elkaar en met de medewerkers omgaan. Daar zijn we zuinig op. Goede communicatie vormt de basis voor een goede verstandhouding. Daarom kan je op deze pagina’s van de website veel informatie vinden die van belang is voor een goed verloop van dit jaar. Mocht je toch nog vragen hebben: stel ze vooral aan je mentor!

"Het is hier heel gezellig, mensen pesten elkaar niet, iedereen houdt rekening met elkaar. Ik hoop dat het ook altijd zo blijft."

Irmak (leerling van het Rijswijks Lyceum)