Over het Rijswijks Lyceum

Je bent nu bijna klaar met de basisschool, en dan? Jij wilt naar een leuke school waar ook je vrienden of vriendinnen naar toe gaan. Je ouders zoeken vast een school met modern en effectief onderwijs. Dit is een belangrijke keuze die je samen met je ouders maakt.

Bij het Rijswijks Lyceum ben je altijd aan het goede adres, of je nu een school voor hoogbegaafdenonderwijs, gymnasium, atheneum, havo of mavo zoekt. Wij bieden je de kans alles uit jezelf te halen en dingen te bereiken die je nu misschien zelf niet voor mogelijk houdt. Hoe we dat doen?

Op deze site en in de brochure lichten we een tipje van de sluier op en vertellen we je wat meer over onze school. We kunnen lang niet alles opnoemen wat het Rijswijks Lyceum zo bijzonder maakt. Als je wilt meemaken hoe het bij ons is, kom dan langs op onze open dagen. Je bent – samen met je ouders – van harte welkom!

"Het is een mooi gebouw, iedereen heeft respect voor elkaar en er zijn heel veel verschillende culturen en daardoor kunnen we veel van elkaar leren."

Daniel (leerling van het Rijswijks Lyceum)